Manual de utilizare
Deconectat
Când ajungi pentru prima dată la ecranul Detaliile contului, probabil că nu te-ai conectat încă la un cont OnSong. Acesta va apărea cu următoarele câmpuri:
Conectare
Dacă ai deja un cont OnSong, atinge butonul Conectare pentru a te conecta la contul tău.
Abonament
Această secțiune oferă informații despre abonamentul tău și apoi planul pe care l-ai selectat. Are următoarele câmpuri:
Cont
Aici poți vedea informațiile contului tău. În mod implicit, acesta va fi afișat ca Individ.
Nivel
Acesta este nivelul funcționalităților disponibile în OnSong. Dacă ai achiziționat OnSong, planul tău de bază este OnSong Pro, care oferă acces la majoritatea funcționalităților.
Expiră
Acest rând afișează când expiră planul curent. Planul gratuit este permanent și nu expiră niciodată.
Suport tehnic
Versiunea gratuită are suport standard prin e-mail prin intermediul aplicației.
Stocare
OnSong Cloud® poate afișa cantitatea de stocare disponibilă. Dacă nu ești conectat cu un cont plătit, aceasta va fi afișată ca Niciuna.
Upgrade la OnSong Premium sau Essentials
Dacă nu te-ai abonat încă la OnSong, poți atinge acest buton pentru a crea un cont OnSong și alege un nivel de abonament pentru achiziție.
Cod de ofertă
Dacă ai un cod de ofertă de la OnSong, îl poți răscumpăra în aplicație atingând linkul „Răscumpără acum" de sub butonul de upgrade.
Restabilire achizițiilor anterioare
Dacă ai achiziționat deja achiziții în aplicație în trecut, poți restabili acele achiziții prin linkul de la sfârșitul acestui ecran.